Polityka prywatności serwisu sklep.naszelogo.pl

  1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług oferowanych poprzez Serwis. 
  2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest LOGO Mikulski Rzeźnicki s.c. z siedzibą w Rawie Mazowieckiej NIP 8351609400 REGON 369055469.
  3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego. 
  4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób: 
    1. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
    2. poprzez gromadzenie plików “cookies”. 
  6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika. 
  7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza, zwłaszcza w celach koniecznych do rejestracji konta i realizacji zamówienia.
  8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie są przekazywane w celach marketingowych firmom trzecim, jednak mogą zostać udostępnione firmom partnerskim w celach koniecznych do realizacji zamówienia, tj. firmie kurierskiej oraz instytucji obsługującej proces płatności.
  9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
  10. Użytkownik ma dostęp do wszystkich swoich danych po zalogowaniu się do sklepu na stronie Moje konto.
  11. Dane osobowe są przechowywane do momentu wycofania zgody przez użytkownika, maksymalnie przez okres 10 lat.
  12. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
  13. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis sklep.naszelogo.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce Kontakt z nami.